”Jeg skulle bare have en familiehund”
sådan startede det, som i dag udgør Kennel Our Passion" 
 

Efter fire lange år på universitetet fik jeg endelig ønsket om en familiehund opfyldt. Ventetiden var lang, men blev brugt på at læse om diverse hunderacer og skabe kontakt til forskellige opdrættere. Jeg er vokset op i byen med en pekingeser, men var i tvivl om valget skulle falde på en lille selskabshund eller en større race. Et kennelbesøg afgjorde racen, og da den tibetanske spaniel er en stor hund i en lille krop, er jeg yderst tilfredse med valget.

I maj 2006 flyttede min først tibbe ind, og den lille charmetrold forandrede mit liv totalt. Tilværelsen som revisor blev kombineret med dejlige gåture, leg, latter og hvalpetræning. Jeg skulle selvfølgelig også prøve at udstille, og glæden kulminerede da lille Hugo blev bedste hvalp i racen (BIR) på hans og min første udstilling.

Jeg var blevet advaret, men sikke noget pjat, man behøver da absolut ikke at have flere tibber. Jeg tog fejl, og i februar 2007 kørte jeg en smuttur til Täby nær Stockholm for at hente lille prinsesse Frida til Danmark. Med Frida opstod lysten til avl og opdræt og i starten af 2008 fik jeg godkendt mit kennelmærke-navn – Our Passion.  

Tiden er fløjet af sted og jeg har haft utrolig mange positive oplevelser med racen og deres mennesker, ikke mindst på diverse udstillinger, hvor jeg efterhånden er ved at være fast inventar. Jeg lægger vægt på at mine hunde lever et godt og sundt liv, hvilket jeg forbinder med korrekt ernæring med et godt kvalitetsfoder, motivering, stimulering, træning, leg og kærlighed. Herudover får mine avlstæver max tre kuld i deres levetid og første kuld fødes når tæven er 2-3 år gammel.    

Navnet - Our Passion – symboliser mit og min datters forhold til racen, og under dette navn er målet at opdrætte sunde, smukke og racetypiske hunde af høj kvalitet og med et godt temperament. Dansk Kennel Klubs lovpligtige hundeholderuddannelse er gennemgået.